"Інженерний тиждень" в рамках тижня науки і техніки


У КЗ ТМР "Станція юних техніків" стартував інженерний тиждень в рамках тижня науки і техніки. Керівники гуртків #Галина Стандрет та #Ольга Підлатюк провели майстер-класи "Створення 3D моделей" та Lego конструювання "SmartCity"для вихованців гуртків. Учасниками були гуртківці інформатики, початкового технічного моделювання та бісероплетіння. Діти наполегливо працювали, щоб реалізувати свої ідеї.
"Інженерний тиждень" - це можливість на один тиждень перетворити власні заняття на мейкерські та дослідницькі проєкти, щоб зацікавити дітей наукою і дати їм поштовх до розвитку власного інженерного потенціалу.
Інженерія - це бульбашки у шоколаді та американські гірки, лікування складних хвороб, підкорення космосу - процес під час якого теоретична наука набуває практичного застосування. Саме інженерія робить наше життя таким, як воно є. На жаль, більшість дітей, а особливо дівчат, навіть не розглядають для себе можливість стати частиною інженерної спільноти, оскільки вважають, що не мають можливості відповідних здібностей. Тому і ми залучаємо дівчат до різноманітних майстер класів, проектів на технічну тематику.

Коментарі (11)