Відкритий міський конкурс учнівської молоді «БАЙТ- 2021»


ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ БАЙТ-2021 !!!

05 червня 2021 року на базі КЗ ТМР «СЮТ» із застосуванням он-лайн технологій було проведено відкритий міський конкурс учнівської молоді «БАЙТ- 2021». У конкурсі взяло участь 35 учасників із 8-ми навчальних закладів міста Тернополя.

Суддівська колегія: викладачі Кафедра комп'ютерних систем та мереж ТНТУ Лещишин Ю. З., кафедри Комп’ютерних наук (Боднарчук І. О., Михайлович Т. В.) та викладачі кафедри Комп’ютерних технологій ТНПУ (Пальчик А. О., Ящик О. Б.), підготувала завдання та перевірила виконані роботи. Результати представлені у таблиці.

Учасники конкурсу продемонстрували високий рівень знань, умінь і навичок у використанні програм пакету Microsoft Office в номінації "Офіс-менеджмент", у використанні графічного редактора Adobe Photoshop в номінації "Комп’ютерна графіка і дизайн", при створенні WEB-документів в номінації "WEB-дизайн", у написанні комп’ютерних програм в номінації "Програмування".

Хочемо нагадати, що конкурсанти, які зайняли I місце у номінації і віковій категорії, будуть нагороджені грамотами управління освіти і науки Тернопільської міської ради, а які зайняли ІІ та ІІІ місце, будуть нагороджені грамотами комунального закладу Тернопільської міської ради «Станція юних техніків». Учасники конкурсу, які не завоювали місця, отримують сертифікати учасника змагань. А також педагоги, що підготували призерів, які зайняли 1-і місця, будуть нагороджені грамотами Управління освіти і науки Тернопільської міської ради. Ті педагоги, які підготували призерів, які зайняли 2-і або 3-і місця, будуть нагороджені грамотами КЗ ТМР «Станція юних техніків».

Дякуємо учасникам конкурсу та їх вчителям за високий рівень знань учнів!

Дякуємо суддям за плідну, кропітку та справедливу роботу!

Окрема подяка Тернопільському національному технічному університету імені Івана Пулюя за надання ресурсів дистанційного навчання для проведення конкурсу.

Гарного відпочинку! Гарних канікул!

 

Коментарі ()

  1. Назар Онуфрійчук 01 листопад 2021, 14:36
    Круто