Відкритий конкурс з інформаційних технологій "Байт 2020"


19 грудня 2020 року на базі КЗ ТМР «СЮТ», згідно з наказом управління освіти і науки від 28.02.2020. №74, "Про проведення відкритого конкурсу з інформаційних технологій «Байт» серед учнівської молоді Тернопільської міської територіальної громади" та плану масових заходів КЗ ТМР «СЮТ», проведено відкритий міський конкурс учнівської молоді «БАЙТ».

У конкурсі взяли участь 32 учасники – учні із шкіл міста (№№ 3, 4, 14, 22, 25), гімназії «Гармонія», Галицького коледжу ім. В.Чорновола, Тернопільської Української гімназії ім. І. Франка, вихованці КЗ ТМР «Станція Юних Техніків». Конкурс проведено в режимі он-лайн.

Суддівська колегія у складі Пальчика А.О, Боднарчука І.О., Лещишина Ю.З., Жаровського Р.О., Михайловича Т.В., Шаблій Н.Р. підготувала дуже цікаві та творчі завдання та перевірила виконані роботи.

За результатами оцінки журі можна зробити висновок, що часники конкурсу продемонстрували високий рівень знань, умінь і навичок у використанні програм пакету Microsoft Office в номінації "Офіс-менеджмент", у використанні графічного редактора Adobe Photoshop в номінації "Комп’ютерна графіка і дизайн", при створенні WEB-документів в номінації "WEB-дизайн", у написанні комп’ютерних програм в номінації "Програмування".

Конкурсанти, які зайняли I місце у номінації і віковій категорії, будуть нагороджені грамотами управління освіти і науки Тернопільської міської ради, а які зайняли ІІ та ІІІ місце, будуть нагороджені грамотами комунального закладу Тернопільської міської ради «Станція юних техніків». Учасники конкурсу, які не завоювали місця, отримують сертифікати учасника змагань.

Педагоги, що підготували призерів, які зайняли 1-і місця, будуть нагороджені грамотами Управління освіти і науки Тернопільської міської ради. Педагоги, що підготували призерів, які зайняли 2-і або 3-і місця, будуть нагороджені грамотами КЗ ТМР «Станція юних техніків».

Коментарі (11)