Всеукраїнський фестиваль "ROBOFIRST - більше, ніж роботи"


 

Ось і закінчився неймовірний 2-денний драйв – Всеукраїнський фестиваль "ROBOFIRST - більше, ніж роботи", що відбувався в стінах "Українського дому" (м. Київ, 14-15 квітня 2018р.). #fll 

Цього року у ньому взяло участь 57 команд з усіх куточків України. Серед них були і наші дві команди - «Waterkids» і "Робознавці"!

Команда «Waterkids» представила своє дослідження на тему «Вогонь – цар, а водиця - цариця» та Лего-модель «Пожежна станція». Діти впоралися на «відмінно», стали "зірочками" телеканалу Інтер та були нагородженні у номінації «Ефектне представлення». #Inter

Команда "Робознавці" справилися на всі 100%! Судді Фестивалю високо оцінили інноваційне рішення наших гуртківців щодо повторного використання технічної води у багатоквартирних будинках а також дотримання ними Основних цінностей. Також "Робознавці" демонструють прогрес у робототехніці - цього року їх LEGO-робот здобув вже 125 балів (проти 90 минулого). Ну і звичайно наші гуртківці протягом усього Фестивалю активно відпочивали і взаємодіяли з іншими командами!"Робознавці" були нагороджені медалями, грамотами і конструкторами "LEGO".

Протягом 2-х днів гуртківці активно і працювали, і відпочивали. У цьому і полягає основна ідея цього фестивалю – діти мають поділитися з іншими командами своїми здобутками в дослідженні і вирішенні глобальних проблем людства, позмагатися з іншими командами у виконанні їх LEGO-роботами місій на спеціальному полі, але при цьому дотримуватись Шляхетного Професіоналізму й інших Основних Цінностей і обов"язково веселитися, отримувати задоволення від Фестивалю, що також входить у вище названі Основні Цінності.

Пишаємося вами, наші творчі та невгамовні гуртківці! Радіємо, що нам усе вдалося!

Дякуємо усім батькам за допомогу та підтримку!Дякуємо організаторам Фестивалю, суддям, волонтерам, ведучому і усім командам за незабутні враження!

 

Коментарі (11)