Участь команди "Робознавці" у фестивалі "ROBOfirst - більше ніж роботи"


Людям, що не звикли зупинятися на досягнутому, що не чекають від долі подарунків, а самі створюють своє життя, щастить більше. Вони не зупиняються перед труднощами і йдуть уперед. І навколо мене дуже багато таких людей, навіть, дітей, які ще не досягли повноліття. 
Хлопці, які не сумніваються у своїх силах, навичках та знаннях, свою долю будують самостійно та усе роблять для того,щоб досягти успіху. Це команда - "Робознавці"!
Протягом 6-7 квітня у м.Києві вони презентували проект "Навіщо возити - краще посадити!", "приборкували" робота, розповідали про команду та свої напрацювання, демонстрували командний дух, знайомилися з найгеніальнішими дітьми України, танцювали, співали, фотографувалися, розважалися, .... І це все у рамках Всеукраїнського фестивалю "Robofirst - більше ніж роботи". 
Дякую спонсорам, завдяки яким діти змогли стати частиною цієї грандіозної події, а саме: Тернопільській пивоварні "Опілля", Благодійному фонду "MagneticOne.org", СЕ Борднетце-УкраїнаБудівельна Компанія Матла.
Дякую батькам, які не байдужі до захоплення своїх дітей. Дякую колезі, Андрій Чубатий, за підтримку та мотивацію. І звачайно, ЩИРА ПОДЯКА організаторам фестивалю #ROBOFIRST2019, який щороку вражає своїми масштабами.

,

 

Коментарі (11)