STEM-фестиваль України – Robotica


12-13 травня у м.Києві відбувся найбільший STEM-фестиваль України – Robotica. 
Цього року захід проходив на території ВДНГ, що дозволило організаторам розташувати десятки активностей для відпочинку дітей: різноманітні майстер-класи, фото-зони, ігри з цеглинками Lego,…Тут було цікаво усім, а не тільки тим, хто цікавиться наукою, технологіями та роботами!
Але як же без змагань?! Свої знання з робототехніки приїхали підтвердити Штангрет Антон та Підлатюк Денис, вихованці гуртка«Робознавці». Хлопці представили автономних роботів, які змагалися в двох категоріях: «Слалом швидкісний» та «Слалом швидкісний спеціальний». Турнір складався із трьох залікових матчів. Стимулюючим для гуртківців став перший заїзд, коли робот проїхав лише 4 із 20 воріт та зійшов з дистанції. Причому, під час налаштування та калібрування роботів все було ідеально! Така прикрість змусила Дениса та Антона бути уважнішими в інших заїздах. 
У загальному підсумку Штангрет Антон здобув ІІ місце у змаганнях роботів «Слалом. Швидкісний спеціальний», а Підлатюк Денис – ІІІ місце у змаганнях роботів «Слалом. Швидкісний».
Це вагомі досягнення у спільній роботі з Андрій Чубатий та командою «Робознавці»! Діти та й ми, тренери, задоволені результатами. А у дітей на згадку про Всеукраїнський фестиваль з робототехніки залишаться не тільки фото та мега позитивні емоції, а й подаровані організаторами дипломи, медалі, кубки, набори Lego Technic, футболки та сувенірна продукція.

 

Коментарі (11)