Перший та другий етапи Чемпіонату України з картингу під назвою Ротакс Моджо Макс Челендж. в классах картів групи "Ротакс".


З 4 по 6 травня 2018 року в Києві відбувся перший та другий етапи Чемпіонату України з картингу під назвою Ротакс Моджо Макс Челендж. в классах картів групи "Ротакс".Змагання проходили на картинговій  трасі Підприємтсва «Автодром «Чайка». Довжина кола – 1160м.Середній час проходження кола 48 с, а це 24 м/с.

Змагання Чемпіонату України особисто-командні і проводяться в класах картів: «РМ-мікро», «РМ-міні», «РМ-юніор», «РМ-сеньйор», «РМ-майстер», «DD2», «DD2-майстер».
Кількість кіл фінальних заїздів
Клас картів «РМ-мікро» - 6 кіл
Клас картів «РМ-міні» - 8кіл
Клас картів «РМ-юніор» - 14 кіл
Клас картів «РМ-мастер», "РМ-сеньйор" - 22 кола

Класкартів «DD2»  - 22 кола

Чемпіонат України з картингу проводить Автомобільна Федерація України з ТОВ Картпром. Чемпіонат України є багатоетапним, національним, особисто-командним, офіційним заходом з картингу та складається з шести етапів. Переможець всіх етапів отримує путівку для участі у Гранд фіналі 2018 року, що відбудеться у Бразилії.

Для участі у змаганнях зареєструвалося сім команд. В цих змаганнях беруть участь найкращі пілоти України. Наші пілоти – Матвій Грабець (клас «РМ-міні»), Красуля Юрій (клас «РМ-юніор») та  Гонта Віктор (клас «РМ-сеньйор») є членами клубу ЕКР Тернопіль взяли участь у цих престижних змаганнях завдяки картам, що були придбані за кошти Громадського проекту. Команда гідно представила наше місто Тернопіль.

Коментарі ()