Перемога у десятій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2019»


Х Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2019» відбулася 14-16 березня у Київському Палаці дітей та юнацтва і за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми є найактуальнішою і найширокомасштабнішою в Україні. Організаторами даної виставки виступила компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. Цьогоріч у роботі виставки взяли участь 750 учасників із 25 регіонів України, Словаччини, Польщі, Канади, США, Франції, Литви, Латвії, Естонії, Грузії, Молдови, Ізраїлю, Румунії.
На дану виставку був представлений проект педпрацівників закладу «Соціалізація особистості в умовах сучасних викликів на базі закладу позашкільної освіти» щодо впровадження експериментальних комбінованих занять в галузі 3D моделювання, програмування, радіоелектроніки, робототехніки, а також окреслені перспективні педагогічні інновації установи. 
Відповідно до рішення журі на Х Міжнародній виставці "Сучасні заклади освіти - 2019" комунальний заклад Тернопільської міської ради «Станція юних техніків» нагороджений срібною медаллю та дипломом «За активну участь у реформуванні національної системи освіти»

Коментарі (11)