Обласний заочний конкурс юних інформатиків, аматорів комп’ютерної техніки


Беззаперечна перемога юного програміста, вихованця  #КЗ ТМР «Станція юних техніків»   у обласному заочному конкурсі юних інформатиків, аматорів комп’ютерної техніки!

12 грудня 2021 року на базі  #Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді (ТОКЦНТТШУМ),   з метою залучення обдарованих і талановитих дітей до інтелектуальних змагань, стимулювання інтересу учнівської молоді до оволодіння сучасними інформаційними технологіями, відбувся обласний заочний конкурс юних інформатиків, аматорів комп’ютерної техніки. У заході взяли участь 26 вихованців закладів позашкільної освіти області.

Команда КЗ ТМР «Станція юних техніків» була представлена 6-ма учасниками, учнями шкіл м. Тернополя та вихованцями  # КЗ ТМР «СЮТ»  , які змагались у таких номінаціях: офіс-менеджмент – Чесніківський Максим, веб-дизайн – Залян Тігран, Солтис Денис, Козачок Назарій, програмування – Лещук Роман, Коверський Володимир.

У результаті напруженої боротьби вихованці комунального закладу Тернопільської міської ради "Станція юних техніків" здобули команду першість. Також варто зазначити , що Коверський Володимир (керівник # Чубатий Андрій ) у номінації програмування здобув І місце.

Вітаємо учасників команди та їх наставників з перемогою у цьому конкурсі та зичим їм ще неодноразових перемог в майбутньому і міцного здоров’я!

Коментарі (11)