Комунальний заклад Тернопільської міської ради «Станція юних техніків» запрошує на навчання у гуртки дітей із числа переміщених осіб


Запрошуємо на навчання у гуртки

Комунальний заклад Тернопільської міської ради «Станція юних техніків» запрошує на навчання у гуртки дітей із числа переміщених осіб. Навчання проводимо з понеділка по п’ятницю з 14:00 у художньо-естетичному,  декоративно-ужитковому,науково-технічному та спортивно-технічному напрямках.

А якщо простими словами і коротко, то ми: малюємо малюнки олівцями, фломастерами та фарбами;пишемо писанки;виготовляємо із бісеру,тканини, паперу та іншого матеріалу – фігурки, браслети, обереги, аплікації, листівки; програмуємо та «фотошопимо» на комп’ютерах; паяємо прості та складні плати;  їздимо на радіокерованих машинках….

Любі діти! Після уроків у школі приходьте,обирайте гурток і насолоджуйтесь цікавими заняттями, які проводять наші креативні керівники гуртків.У нас ви відпочините та пізнаєте нові та корисні для вас знання! Щоб вибрати гурток – поспілкуйтесь із керівниками гуртків, вони розкажуть вам про те, «що відбувається на гуртку» та порадьтесь із своїми батьками.

Нас можна знайти за адресою: м. Тернопіль, вул. Київська 3-Б, КЗ ТМР «Станція юних техніків» (понеділок-п’ятниця 14:00-17:00). 

Щоб записатись у гурток, слід заповнити заяву, яку дадуть «на місці».

 

Коментарі (11)