Флеш-моб "Ми за мир і миру бути" та малюнок на асфальті у КЗ ТМР "Станція юних техніків"


День миру в Україні — свято України. Відзначається щорічно 21 вересня. Припадає також на Міжнародний день миру.

Для декого мир – це повсякденна реальність. На вулицях спокійно, діти ходять до школи, а будинкам не загрожують ворожі снаряди. Проте для дуже багатьох людей у сучасному світі мир – це лише мрія. Ці люди постійно живуть в страху та атмосфері нестабільності, для них кожен день – може стати останнім. Саме для них і існує День миру.

Для України святкування Дня миру актуальне як ніколи. По всій країні проводять мирні акції та флеш-моби. Один із таких заходів – всеукраїнська акція "День миру", мета якої сприяти миру і взаєморозумінню в українському суспільстві.
У школах проводять виховні години, де вчителі розповідають про важливість миру для кожного з нас. Також діти вирізають білих голубів, які й є символом миру, а також пишуть листи для військових, які боронять мирне небо кожного дня на фронті.
І так наші вихованці КЗ ТМР "Станція юних техніків" разом з керівниками гуртків вирізали голубів, а потім всі активно вийшли на флеш-моб, після якого був проведений малюнок до дня миру. Діти активно долучилися до даної акції.

Коментарі (11)