Дівчата STEM Тернопіль з КЗ ТМР "Станція юних техніків" на екскурсії в MagneticOne та у STEM-центрі національного педагогічного університету ім.В.Гнатюка


Дивлячись, як стрімко розвивається людство, важко передбачити яким буде світ через якихось п'ять років, чи не так? Що нового буде в кар’єрній сфері? А чи будуть зміни щодо гендерної рівності? Якими знаннями потрібно володіти, щоб бути конкурентноспроможними? ...
Поки ви думаєте, дівчата "Станції юних техніків" уже про все довідалися, побувавши з екскурсією у компанії MagneticOne.org та у STEM-центрі національного педагогічного університету ім.В.Гнатюка.
Переконалися, що в ІТ компанії працює багато дівчат(ще й на керівних посадах!), де панує дружня атмосфера, корпоративна культура та відкритість до спілкування.

Зрозуміли, що для успішного навчання потрібна STEAM-лабораторія, яка б включала в себе наявність 3D принтерів, наборів навчальної електроніки, голографічної фото-відео студії та інших сучасних технічних засобів.

Вирішили, що дівчата можуть робити все те, що й хлопці. Не потрібно створювати кордонів у реалізації себе, як професіонала, і у здобутті гідної роботи в майбутньому.

P.S. А підтримку збоку вчителів - гарантуємо!
#STEM4Girls #STEMДівчатаДівчата STEM Тернопіль з КЗ ТМР "Станція юних техніків" на екскурсії в MagneticOne #STEM4girls

 

 

Коментарі ()